lördag 5 februari 2011

Kulturbegivenheter i Vellinge kommun

Det här lilla häftet innehåller en lista på vårens och sommarens kulturbegivenheter här söder om landsvägen. Mycket handlar om natur och promenader för att beskåda det som ännu finns kvar (här bygger man på så gott som alla gröna plättar och när plättarna tar slut bygger man på våtmarkerna)- så det kan nog vara läge att följa med på guidade visningar av det vackra som ännu finns att se. Så snart väder och ljusförhållanden tillåter ska jag ge mig ut på egna strövtåg.
-
-
Kurser i "Kreativa dukningar" och hur olika urringningar kan tänkas påverka min stil ger jag blanka tusan i däremot ser jag till min glädje att Höllvikens bibliotek ägnar nära två timmar åt boktips med ämnet "Läsvärt av tyskspråkig litteratur"den 14 april och Världsbokdagen firas den 13 april på Vellinge bygdegård- "Ta med dig 10 böcker så får du byta till dig lika många".
-
Bokevenmangen ser jag naturligtvis speciellt fram emot. I maj stänger "mitt" lilla bibliotek tillfälligt för ombyggnad och var det kommer att hålla hus under denna tid vet jag ännu inte- jag hoppas bara att allt byggs om till det bästa och att det inte tar så lång tid.

Inga kommentarer: