torsdag 18 oktober 2012

En toalett som säger bääää


Ja, jag vet- detta är en bokblogg men ibland går det liksom inte att låta bli att halka iväg från ämnet. Idag fick jag en ganska tjock och glassig broschyr/tidskrift i brevlådan. Det ska invigas ännu ett nytt stort köpcentrum- denna gång i Hyllie strax utanför Malmö. Jättestort kommer det att bli och med en massa finesser (takträdgård bland annat). Lianerna som krälar sig upp bland trapphusen är specialgrodda och specialimporterade och måste skötas à la special också. (Kostar säkert skjortan).  Formatet är alltså "spektakulärt". Ett boktips bjuds man på i den här tjusiga tidskriften- "Kickstart- i form på 4 veckor" av Charlotte Perelli. (Tack, jag krattar tonvis med barr så här års och har både cykel och hund- så åter igen tack, men nej tack).

Så till det som verkligen fick mig att haja till och jag citerar "Även ett toalettbesök kan bli en upplevelse på Emporia. En toalett i varje toalettrum är utrustad med ett djurljud. Så fort dörren till den hemliga dörrtoaletten är stängd och låst överraskas besökaren av ett litet Bäää, Muuu eller Grrrr. Kan du hitta vilken?"

Undrar om de där toaletterna kostar något att använda ? Hur som helst så har jag svårt att hålla mig för skratt och min fantasi sätts onekligen i rörelse. (Jag tänker inte gå in på några detaljer och ja, jag erkänner villigt att jag har ett mycket enkelt sinne för humor).

3 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

då ska man inte få vara ifred på toaletten heller! nej, då var Dolph Lundgrens knappstyrda, tysta toalett bättre.man behövde inte ens spola själv...

♥ Hannele sa...

bara komma på idéen......

Ingrid sa...

Mrs C: Jag hade möjligen kunnat förstå det om det hade varit något för barn- men här vet man ju inte i förväg vilken av toaletterna det är som frambringar oljudet. (Som om man inte får nog av oljud när man traskar runt i det där stora affärskomplexet.) Hybris, tycker jag att det är att bygga sådana enorma köpcentra.

Hannele: Ja, man undrar ibland över världens gång och sakernas tillstånd.