onsdag 8 september 2010

Mina nästa klick....





Stephen Fry brukar jag tycka om och jag är nyfiken på hans senaste självbiografiska nedteckningar. Ja, det verkar som om jag hamnat i England just nu... men där vill jag gärna vara. Nella Last's War är en hemmafrus dagbok från krigsåren- och den är jag verkligen intresserad av.
-

Och... som om jag inte hade nog med böcker att läsa råkade jag slinka in på "Ugglan" (egentligen mera en pappershandel än en bokhandel) i eftermiddags- plötsligt fann jag mig själv med en bok om Årstafrun i min hand... och jag kunde inte släppa den....

-
Jag som bara skulle handla lite mat på Ica.... Jag konstaterar att det blev dyra köttbullar idag.....

4 kommentarer:

Fru E sa...

Roligt att läsa om dina köp! Stephen Fry som skådis gillar jag, men jag har fortfarande inte lyckats läsa ut Stjärnornas tennisbollar (är det så den heter?). Tycker bara den är SÅ konstig. På ett negativt sätt.

Ingrid sa...

Jag har inte läst Stjärnornas tennisbollar- men jag tyckte mycket om hans "besök i Amerika" och precis som du är jag verkligen förtjust i honom som skådespelare. Jag såg också hans "timme" i släktforskningsprogrammet "Who do you think you are" och det var mycket gripande.

Mrs Calloway sa...

Har just fått hem Årstafrun från biblioteket. Men så kom Amelie Posse och trängde allt annat åt sidan.
Det är jättefarligt med bokhandlar och antikivariat. När det gäller böcker är jag hagalen.

Ingrid sa...

Den där känslan av ha-galenhet...jo den är bekant.... och Årstafrun är ju både ett tidsdokument och ett kvinnoliv... Boken om Amelie Posse var väldigt bra!!