lördag 10 september 2011

och så något helt annat

Jag hittade en nästan tom liten Billy-hylla i mitt uthus. Den hade överlevt där ganska hyfsat. Nu är den avdammad och inträngd i ett hörn i sovrummet. Jag funderade i ett helt dygn över vad jag skulla placera i den (bokbrist råder inte i det här huset....)- och det får bli tyskt- i blandning. Bokhyllan är ganska liten så jag får nog bara plats med "originalspråksversioner" och ny tysk litteratur (och lite litteraturhistoria). Nej, hyllan är inte färgmatchad på något sätt eller vis- men det är en hylla och därmed är jag tillfreds. Huvudsaken att den rymmer böcker. Jag aspirerar inte på några glassiga "hemma- hos- reportage" :-)

3 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

Jag ska gå ut i uthuset och se om jag hittar lite fler väggar som jag kan ta in och bre ut bokhyllor på. Och jag ska köpa till hyllplan och bygga på höjden. Och så måste jag köpa en trevlig bokstege så jag når alla mina böker...

Hanneles bokparadis sa...

Grattis till toppenfynd :)

Ingrid sa...

Mrs C: Väggar ja... det behöver man många av. Öppen planlösning skulle vara rena katastrofen för mig... (jag funderar också på "bokstege"- men då en sån där som man kan ställa böcker på :-)

Hannele: Jag har väl glott på den där hyllan ibland- men det känns alltid bra när man ser till att få ändan ur vagnen :-)