fredag 9 september 2011

En trilogi till....

Jag gör det inte lätt för mig... nu har jag köpt Kjell Johanssons nyutgivna trilogi - (men böckerna har väl några år på nacken). Nära 900 sidor. Jag som inte brukar gilla tegelstenar och jag brukar heller inte precis kasta mig över moderna svenska författare- men det finns undantag. (Jag har ju alldeles nyss läst ut Steve Sem-Sandbergs "Tre romaner"). Det går nog bra- jag ska läsa ut. Inte tu tal om den saken.

4 kommentarer:

Hermia Says sa...

Kul den kommit i sådan där form. Jag läste del 1 och 2 när de var nya, del 3 tog jag mig av ngn anledning inte igenom, minns inte varför... God läslycka!

Ingrid sa...

Hermia: Jag ska lägga manken till med böckerna. Det är väldigt bra att det kommer nyutgåvor på det här sättet- hoppas att Sem-Sandbergs trilogi kommer i pocket, den med. Det är lite jobbigt att läsa tunga inbundna böcker (och så är det givetvis också- och främst en prisfråga).

Nattens bibliotek sa...

Jag lyssnade på Kjell Johansson på Kulturradion där han berättade som sin senaste bok Det var inte jag. En fortsättning på triologin tror jag. Mycket intressant.

Ingrid sa...

Bokstödet: Jag ska se till att låna "Det var inte jag"- den kommer biblioteket garanterat att köpa in. Tack för tipset.