onsdag 29 augusti 2012

Avslutat och pågående

Jag ska försöka samla mina tankar och skriva ner ett par rader om Harold Fry och hans resa till fots- men det får bli i morgon.


Ugresics essaysamling anlände idag (föredömligt snabbt färdades den). Nu är jag helt fördjupad i berättelsen om 'los torcedores' på Kuba.

Jo, det är en konst att rulla cigarrer och det är just det 'los torcedores' gör- men arbetet sker inte utan inspiration.... mer om detta också så småningom....

4 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

jag känner redan en lätt desperation! höstböckerna står som spön i backen och jag vill börja i alla på en gång...

Hanneles bokparadis sa...

jag rökte cigarr ett par år, fast jag är rökfri

Mrs Calloway sa...

PS
jag har lagt en länk till ditt inlägg om Vännen och främlingen på mitt inlägg. jag var en nybliven och valhänt bloggare när du skrev om Uwe Timm annars hade jag inte missat det.
DS

Ingrid sa...

Mrs C: Ja, det finns så mycket att läsa och jag undrar också hur tiden ska räcka till- men jag ser ändå så mycket fram emot att ha ett riktigt bibliotek igen... underbart för det har inte varit roligt att vara hänvisad till det lilla utbud som fick plats i två skolsalar. Tack ska du ha för länken- det var snällt!

Hannele: Då har du gjort som många danska damer! En vanlig syn på de gamla Köpenhamnsbåtarna var just en dansk "dame" avnjutande en cigarr efter måltiden.