fredag 20 juni 2014

En riktigt härlig, somrig och ljus midsommar önskar jag med hjälp av Margaret Kennedy och Vintage Classics


Fast det lär nog bli en del regn på många platser. Min regnmätare har redan fått cirka fem millimeter och lite åska kom det som extra underhållning. För att inte sillen ska bli blöt och snapsen utspädd kanske det är säkrast att duka inomhus.

Jag hittade tre vackra omslag att illustrera med (inte midsomriga kanske men trevliga att sätta ögonen på ändå, tycker jag)I serien Vintage Classics satsar man på den engelska författarinnan Margaret Kennedy-( 1896-1967 med utgivningsstart i augusti ).

Om romanen "The Constant Nymph" (eller "Sangers cirkus" som den heter på svenska) skrev jag lite här.

6 kommentarer:

Hannele sa...

Vilka mysiga omslag!

Mrs Calloway sa...

riktigt fina omslag! jag hoppas att värdinnan låter oss sitta inne idag för det är inte varmt, men man vet aldrig... glad midsommar, Ingrid!

snowflake sa...

Dessa vintageomslag! De borde ges ut som tapet.
Hoppas midsommaren blev njutbar. :-)

Ingrid sa...

Snowflake: En sådan vintagetapet vore inte dum att ha... jodå, midsommaren blev bra men det kom hela 7 mm regn... (och en tromb dök också upp men den fick tack och lov inte landkänning).

snowflake sa...

Tromb?! Vilket spännande liv du lever. Här regnade det bara, och det spelade ingen roll eftersom vi ändå var hemma bland en massa flyttkartonger som tittade anklagande på oss. Håhå.

Ingrid sa...

Snowflake: Att flytta kräver sin man och sin kvinna. Ju äldre man blir desto mera finns ju i allmänhet att släpa på. Nu menar jag inte att du är gammal men inte är det bara att slänga ner ett par t-shirts och några kaffemuggar i en kartong precis....