lördag 19 september 2009

Boklördag


Nej, jag kan inte segla men jag tyckte att bilden var lugn och fin- (den är tagen vid en liten sjö strax utanför Ringsted på Sjaelland).
-
Dagen kommer att ägnas åt så mycket rofyllda aktiviteter som möjligt- det har varit en mycket jobbig/stressig vecka. Jag njuter av DNs bilaga "Boklördag"- som jag ser fram emot varje helg- jag har också en hel del halvlästa böcker att koppla av med och så damp "Granta" ner i lådan - och den läser man inte ut på en kvart precis.
-
Jag vill också hinna svara på Lilla O's senaste enkät och skriva ner mina tankar om "Översten får inga brev" så att jag med gott samvete kan fortsätta på Lyrans jordenrunt-resa.
-
Under veckan har det också ramlat ner lite böcker i min brevlåda- av Muriel Spark, Sinclair Lewis (Main Street), Sherwood Anderson (Winesburg, OHIO) och Philip Larkins "Collected Poems". Ute skiner solen och hösten är som vackrast- dahliorna prunkar i rabatterna och det är snart dags att tänka på lökplantering så att det blir lite att glädjas åt till våren också.... krokus, tulpaner, påskliljor.....

3 kommentarer:

Bai sa...

Det høyrest ut som om du har alle føresetnadane på plass for å få ein herleg laurdag!
Ha ein god dag.

Ingrid sa...

Det blev en mycket lugn och skön lördag!Nu är den snart slut.

Søren sa...

Det var så smukt vejr i går, rigtig indian summer. Men nu øser det ned. Men skidt med det, det er jo rigtig læsevejr :-)