onsdag 27 januari 2010

Kom och köp konserverad gröt


Ungefär så tänker jag inför Liza Marklund kombinerat med James Patterson. Per Svensson har skrivit en mycket bra recension - här är länken. Mycket väl formulerat och väldigt underhållande. (Nej, jag har inte läst boken och inte tänker jag göra det heller).

4 kommentarer:

Hermia sa...

Jo det mest roliga med den här boken är väl recensionerna.. (fast jag tänkte i morse med morgontidnigen framför mig "att de ens ids recensera..").

Vixxtoria sa...

Jag skrattade också åt Svenssons fina sågning. Jag tror - också med adress till Hermia - att de delvis recenserar för att få skriva roliga recensioner :-)

Däremot måste det väl vara en plåga att läsa? Det skulle jag kräva väldigt bra betalt för.

Ingrid sa...

Ja det är nog så... jag säger som Hermia- att de ids... och att läsa så dålig (jag vägrar att kalla det för litteratur) "underhållning" måste verkligen vara rena tortyren. Jag hoppas verkligen att författandet av de roliga/bitska recensionerna uppväger allt....

Bai sa...

Eg lo godt av dette. Også undra eg meg litt over at eg fekk denne boka i bokklubben, sjølv om eg har avbestilt ho. Eg skal hugse å sende ho tilbake, denne gongen.

Men kva er det med Liza Marklund og amerikanarar? Eg såg henne på Skavlan forrige veke, og ho skulle visst skrive saman med Dan Brown. Det må jo bli ennå verre?