måndag 30 augusti 2010

Vilken tur jag hade

Lennart på Den långsamma bloggen skrev om Virginia Woolfs bok " London "(Ellerströms förlag)- den fanns på biblioteket och jag har redan hunnit sätta i mig några kapitel. Helt underbar bok! Oemotståndlig. Även jag rekommenderar å det varmaste- (och det kapitel som Lennart fastnat för är nog det som jag också faller pladask för!) Boken stod under Ne i hyllorna.

5 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

Den boken tyckte jag också om! Särskilt minns jag att VW tyckte om att promenera i London på vintern i mörker, snö och lite dimma med gatlyktor som skänkte ett mjukt skimmer åt stadens gator

Vixxtoria sa...

Alltså, jag _måste_ ta tag i att läsa Woolf igen. Jag läste flera av hennes böcker i 20-årsåldern (det var i samband med att Orlando-filmen kom), men sen har det inte blivit av. Men jag tror att jag förändrats så mycket att jag skulle läsa dem på ett helt annat sätt. Den här har jag däremot inte alls läst, så jag hoppas du skriver lite mer när du läst ut den (vilket säkert blir redan ikväll?)

It's all about Books sa...

Tack för tipset!

Ingrid sa...

Läst,sett och hört (Mrs C): Jo... hon fångar verkligen miljöerna- mörkret och dimman- det man förknippar med London....
Vixxtoria: Jag har inte läst så särskilt många böcker av Virgina W- en stor brist... Till fyren och Mrs Dalloway hör till de lästa- men Orlando gör det inte.... känner att jag nog måste ge mig själv en Virginia Woolf "revival"... men resten av boken om London sparar jag nog till helgen :-)

Ingrid sa...

It's all about books: Hoppas att du hittar boken bland bibliotekets hyllor! :-)