måndag 23 augusti 2010

Min reservationslista bara växer...

Ben Jelloun, Tahar, Min mamma
HceCouto, Mia, Sjöjungfruns andra fot
HceHeberlein, Ann, En liten bok om ondska
Dg
2010-08-21
2Mendel-Enk, Stephan, Tre apor
Hc
2010-04-28
1Rosnay, Tatiana de, Bumerang
Hce
2010-08-22
2Stig, Oline, Jupiters öga
Hc
2010-08-23
6Sundström, Josefine, Vinteräpplen
Hc
2010-08-23
1

I takt med att höstutgivningarna sätter igång växer min lista.... Mendel-Enks bok har jag dock väntat länge på. (Det var då själva f-n vad folk läser långsamt har någon månne tappat boken på badstranden??....) Oline Stigs bok är det ganska lång kö på... fem personer före mig. Jag är övertygad om att listan kommer att växa.... Inköpsförslag har jag lämnat på Bertina Henrichs bok "Schackspelerskan" men jag vet inte om biblioteket bryr sig.... vi får väl se. (Annars blir det fjärrlån).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Om de bara fanns som ebok så skulle det vara så mycket lättare.

Titti sa...

Ja, varför vill folk alltid läsa samma böcker som en själv? Det är ju så jobbigt att vänta. Samtidigt som det är lite charmen i det hela också. :-)

Hermia Says sa...

Hm Tre apor läser jag nu - och gör det lååångsamt. Trodde det var en enkvällsbok med tanke på omfånget. Fast nej, det är inte ditt exemplar jag sölar med :-)

Hannele på Hisingen sa...

toppen att biblioteket finns :)

Ingrid sa...

Feuerzeug: Ja, för mig skulle det vara bra om fler lånade "som e-bok..." men själv föredrar jag pappersvarianten :-)
Titti: Precis- de kan gott läsa något annat tycker jag :-) men- biblioteken är ju till för alla så då får man finna sig i att vänta, så klart.
Hermia:Aha- då förstår jag- jag trodde också att det skulle vara en bok som inte tog så lång tid att läsa- hmmm- jag hoppas dock att det blir min tur den här veckan. Nu är jag först på listan.
Hannele: Jag håller fullständigt med dig!!

Vixxtoria sa...

Heberleins bok är jag enormt nyfiken på. Mendel-Enks bok och Sundströms bok kommer jag också att läsa vad de lider. Och Oline Stigs bok - vilken makalös recension den fick i Sydsvenskan!!

Resten får jag väl vänta och se vad du säger om. Hoppas de är dåliga ;-)

Ingrid sa...

Vixxtoria: Ja inte undra på att det blev jättekö på just Oline Stigs bok nu på bibblan. Jag hopppas att den (boken alltså) håller vad som "lovas". Vi får väl se om resten av beställningarna är läsvärda.... men Heberleins bok har fått bra press (inte för att det är någon garanti, men dock..) Qui vivra verra!