onsdag 2 december 2009

Julklappsböcker....
Ja här sitter jag omgiven av bokhandelskataloger och funderar med pannan i djupa veck. Böcker om Hitler verkar vara populära i år- men här kommer han inte innaför dörren- inte ens i bokform. Däremot lockas jag av Ulrika Knutssons "Lärda fruntimmer"- månne det kan va' nåt?
-
Vixxtoria visade mig vägen till en trevlig länk häromdagen-jag satt och underhöll mig själv med den ganska länge och hittade då "Samskara"- en bok som jag aldrig hade hört talas om förut. Nu ligger den i min beställningskorg hos AdLibris- och i morgon känner jag mig säkert mogen att trycka på "send" -knappen. Tack Vixxtoria för ditt länktips (och AdLibris borde ge dig en liten bonus).

2 kommentarer:

Vixxtoria sa...

*skratt* Jag sitter faktiskt just nu med en adlibrisbeställning, så jag ska genast meddela dem detta :-)

Den där Samskara låter väldigt intressant, men jag ska höra vad du tycker först, så jag får veta lite mer.

Knutsson skulle jag slå till på direkt! Hon är så klok och rolig och förnuftig. Och själv alldeles spränglärd! Jag bredvidläser just nu (eller fortfarande; det har nämligen pågått av och till ett tag) hennes Kvinnor på gränsen till genombrott. Så bra!

Ingrid sa...

Jag har beställt Samskara- utlovas till julafton- hoppas på en lugn läshelg. Knutsson var "inte leveransklar" men jag är mycket frestad. (Jag har också läst Kvinnor på gränsen till genombrott- (och den gillas starkt!).