lördag 5 december 2009

Ett år av bloggande

Idag för ett år sedan satt jag och försökte klura ut hur jag skulle få ihop "allt" med en blogg. Mina tekniska kunskaper är inte mycket att hurra för men tack och lov är "Blogger" mycket enkelt att använda.
-
Så har ett år gått- och roligt har jag haft med mitt bloggande. Det blir det när jag får skriva om mitt stora intresse- nämligen litteratur.
-
Under året har jag fått mycket inspiration från andra bok-bloggare- och jag har fyllt på bra i mina hyllor. (Så till den milda grad att jag nu har tre fortfarande omonterade Billy-hyllor i mitt arbetsrum... jag ska ta ett tag snart med dem.... för det ligger stora bokhögar på mitt skrivbord- det är helt täckt.)
-
Tack för alla trevliga kommentarer och tack för all inspiration under det år som gått- nu börjar ett nytt år- det ser jag fram emot!

10 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Vi som läser din blogg ser också fram emot ett (eller helst flera) nytt år :-)

snowflake sa...

Grattis på födelsedagen! Du är ett myckert vackert och inspirerande löv på detta blomstrande träd som är bokbloggosfären.
Det är härligt att läsa dina tankar, och du har ju en hel brunn av kunskap att ösa ur.

Unknown sa...

Gratulerer med ett-årsdagen!

Anonym sa...

GRATTIS!

Du har varit flitig, jag bläddrade tillbaka till början av din blogg och hittade Natsuo_Kirino "Fri" och därmed den sista biten i julklappspusslet! Till en ung man som är förälskad i Japan (och en japanska tror jag) men inte så läsvan. Tack för det och tack för din blogg. Du skriver ofta om författare och böcker som vi andra inte har hittat till!

Ingrid sa...

Tack för de vänliga kommentarena. Jag blir så glad- och inspirerad!!

Vixxtoria sa...

Grattis ett par dagar i efterskott (det blev inte några bokbloggsrundor under helgen, så jag missade den stora dagen)!

Jag kan bara hålla med om produktiviteten. Jag anar många års läsande som liksom bubblar ut när man får chansen till det; ingen (och inget) som hindrar, utan tvärtom får man hejarop ju mer man skriver.

Jag tackar också för fina boktips, reflektioner och utbyten av tankar, och hoppas på att kunna återvända hit under lång tid framöver! Hurra hurra hurra!

Ingrid sa...

Du är en mycket välkommen gäst Vixxtoria. Tack för dina vänliga ord!

Bai sa...

Gratulerer med overstått blogg-bursdag!

Håper det blir mange fleire år med inspirasjon frå deg.

Holly Hock sa...

Grattis Ingrid! Din blogg läser jag alltid, jag tycker jättemycket om den. /Therese

Ingrid sa...

Jag tackar åter igen- Bai och Hollyhock/Therese- det känns väldigt trevligt att bli läst!