måndag 5 juli 2010

Puh, i värmen.....


Jag känner mig ungefär som husdjuret.... flås och flämt- men jag tänker inte klaga. Det är äntligen sommar!
-
I min "läshög" just nu:
-
Oryx och Crake av Margaret Atwood
Less Than Angels av Barbara Pym
Clownen Shalimar av Salman Rushdie
Chaka av Thomas Mofolo
Kärleken, kriget av Assia Djebar
Waiting for an Angel av Helon Habila
-
I kväll tänker jag koppla av med en film från boxen "Directed by Douglas Sirk"- det blir nog "All That Heaven Allows". Lär mera om Douglas Sirk's filmer hos Snowflake. Än en gång Snowflake- tack för ditt fina tips!

5 kommentarer:

snowflake sa...

Visst är det härligt hur man kan fånga upp saker och veta att man kommer att gilla dem.... det var så det gick till för mig också.

Hettan är pressande nu, hjärnan fungerar inte så bra och det gäller att dricka dricka dricka och äta salt. Hoppas du har ett svalt skuggigt hörn nånstans att sitta och läsa i. :-)

snowflake sa...

... var tog min kommentar vägen? Jag minns tydligt att jag skrev en kommentar, men jag kanske inte tryckte på publicera...
hjärnan kokar.

Fru E sa...

Är nyfiken på vad du tycker om Oryx & Crake sen. Vi hade den som bokcirkel-bok men jag läste den aldrig. Jag hade med den på en resa men den verkade helt enkelt för deppig för att platsa som semesterlitteratur så det blev aldrig av att jag läste den. Jag missade också träffen då den diskuterades men hörde att flera gillade den, särskilt mot slutet. Därför är jag nyfiken på vad du tycker, är den mödan värd?

Hanneles bok-paradis sa...

Nu kan man sitta i skuggan och läsa..

Ingrid sa...

Snowflake: Jag tycker bara såå mycket om Douglas Sirk-filmerna... jag ska skriva lite om dem snart... och visst är det lite väl varmt... idag något bättre med några moln och sjöbris. Jodå, jag har några skuggiga hörn....
Fru E: Jag ska definitivt skriva några rader om Oryx och Crake så småningom- är nyfiken på den boken.
Hannele: Skugga är något både husdjuret och jag uppskattar just nu!