söndag 14 mars 2010

Billy


Lördagspyssel: montering av två bokhyllor under konstant svärande. Tur att jag har en tålmodig väninna. (och också mycket händig ). Nu har vi skruvat, spikat, filat (de j:a plastskruvarna var inte riktigt" i synk") och asat- allt är på plats. Sedan kan man belöna sig själv med fler böcker..... Fast först ska det bli omsortering och stor omorganisation.

6 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Det kan vara trixigt det där med monteringen av ikeamöbler, men jag tycker ändå att det är ganska roligt. Det får mig alltid att känna mig otroligt händig :-)

Och en ny Billy – det är alltid en särskild känsla! Tänk alla fantastiska böcker som man ska ha i den.

agnes i Lund sa...

Hos mig ryms en hel bokhandel i Billyar. Med dörrar blir det riktigt snyggt!

snowflake sa...

Lägg ut bilder under processens gång, Ingrid!

Anonym sa...

Jag får min nya bokhylla i morgon!

Det är roligt att ordna böcker! Jag har redan börjat tänka på hur jag ska ha det.

Ingrid sa...

Mja... jag känner mig mera frustrerad än händig men det är väldigt roligt (efteråt) och så får jag tillfälle att visa hur många fula ord jag kan....

Min väninna talade lyriskt om de fina dörrar hon hade satt på sina Billy men... jag vet inte om jag vågar mig på det- jag kan tänka mig diverse olika scenarion som kanske inte är "optimala" om man så säger....

Och- det är jätteroligt att ordna böcker- jag blir på mycket gott humör av det. Lycka til Lustigkulle!

Snowflake: Det krånglar med kombinationen kamera och dator för mig- vet inte vad som är fel... annars skulle det ha varit roligt att lägga upp några bilder på två svettiga tanter i full färd med att montera hylla.

Vixxtoria sa...

Ingrid: Åh, det allra roligaste hade ju varit att se och höra en film där du talar så det osar :-)

Jag tycker glasdörrar på Billyhyllor är jättesnyggt, och praktiskt (för man skulle faktiskt helt slippa det där dammet som jag skrev om härom dagen, förutom ovanpå de böcker som man då är nödd och tvungen att förvara ovanpå bokhyllan då), men vi är oeniga härhemma om snyggheten, så hittills har jag bara en "underhylla" täckt med trädörrar. Där bakom har jag en massa fula pärmar som också måste få plats nånstans.

Men ordna böcker är kul! Om man bara har nån slags plats att ordna dem på, och inte är nödd och tvingad att trycka in dem på det enda lilla hålet som finns kvar. Fast det är ju just det som är poängen med att köpa nya bokhyllor!